Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Politiikkaani

Minulle tärkeimpiä teemoja politiikassa ovat maaseudun elinvoimaisuus pienyrittäjyyden, bio- ja kiertotalouden sekä lähiruuan avulla. Lähipalvelut, ennaltaehkäisevä lapsi- ja nuorisotyö sekä terveet työskentely- ja oppimisympäristöt ovat myöskin sydäntäni lähellä. 

Olen tehnyt vihreää politiikkaa aktiivisesti vuodesta 2009 lähtien. Aloitin poliittisen urani Rovaniemen Vihreissä, jossa toimin yhdistyksen varapuheenjohtajana muutaman vuoden. Olin myös tuolloin mukana valmistelemassa Lapin Vihreiden elinkeinopoliittista ohjelmaa.

Olen toiminut lisäksi valtakunnallisten Vihreiden Yrittäjien puheenjohtajana sekä valtakunnallisten Maaseutu- ja erävihreiden hallituksen jäsenenä. Luovuin näistä tehtävistä, tullessani valituksi  Padasjoen VIhreiden puheenjohtajaksi. Tällä hetkellä vaikutan Padasjoen Vihreiden lisäksi myös Hämeen Vihreän piirin hallituksessa. Olen Padasjoen kunnanvaltuutettu, jonka lisäksi toimin sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Päijät-Hämeen maakuntahallituksessa aloitin urani syyskuussa 2017.  

Politiikka on kuin maraton. Välillä matka soljuu kevyesti, välillä iskee pieni kisaväsymys matkan varrella. Se tulisi kuitenkin kaikkien tässä lajissa kisaavien muistaa, että politiikkaa ja päätöksiä ei tee kukaan yksin. Tämä on joukkuelaji, jossa tulee kyetä yhteistyöhön yli puoluerajojen, hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa. Isoin ilo syntyy, kun näkee, että asioihin voi oikeasti vaikuttaa. Myös yksi ihminen.